Inschrijven

Rondleiding

Vacatures

Locaties

Media Kinderopvang heeft 2 vestigingen. Villa Kakelbont aan de Jac. Pennweg 4 – 6 en Studio Kakelbont aan de Hetty Blokweg 2 op het Mediapark. Bij beide vestigingen staat onze huiselijke sfeer voorop zodat kinderen en ouders zich welkom voelen. Beide locaties zijn het hele jaar open van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.30.

Villa Kakelbont is sinds 1987 gevestigd in een karakteristieke, ruime villa met volop leefruimte en een fantastische tuin. Het kinderdagverblijf is toegankelijk voor alle kinderen, dus ook van ouders die buiten de audiovisuele media werkzaam zijn.

Studio Kakelbont ligt centraal gevestigd op het Media Park in Hilversum. Dit unieke kinderdagverblijf, dat haar deuren opende op 1 maart 2011, beschikt over ruim bemeten groepsruimtes. Alle ruimtes grenzen aan de centrale hal, waar kinderen en ouders elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast heeft het kinderdagverblijf een ruime tuin met veel uitdagingen voor ieder kind. Het kinderdagverblijf is toegankelijk voor alle kinderen, dus ook van ouders die buiten de audiovisuele media werkzaam zijn.

Bij beide vestigingen staat warmte, geborgenheid en gezelligheid hoog genoteerd staan in combinatie met veel speel – en ontwikkelingsmateriaal. Het dagverblijf voldoet aan alle overheidsvoorschriften zoals deze in de Wet Kinderopvang zijn vastgesteld. De organisatie van Media Kinderopvang heeft een open cultuur en hecht veel waarde aan medezeggenschap van ouders en medewerkers.