Inschrijven

Rondleiding

Vacatures

Oudercommissie

De Oudercommissies van Studio Kakelbont en Villa Kakelbont vertegenwoordigen de ouders dan wel verzorgers, die één of meerdere kinderen hebben ondergebracht bij Media Kinderopvang. Namens de betreffende ouders overleggen beide commissies met de leiding van beide kinderdagverblijven. De formele taken van een Oudercommissie zijn bepaald in de Wet Kinderopvang.

Daarnaast organiseren de Oudercommissies van kinderdagverblijven Studio en Villa Kakelbont elk jaar evenementen zoals een gezamenlijke picknick en een aantal informatieve bijeenkomsten over opvoeding gerelateerde onderwerpen.

De Oudercommissies van Studio en Villa Kakelbont willen, wanneer jij daar behoefte aan heeft, graag met je het gesprek aangaan over onderwerpen die je aan het hart liggen. Heb je vragen, ideeën, wil je informatie of zelf actief worden in de Oudercommissie? Neem dan contact met de oudercommissie op via:

Villa Kakelbont: oc-villa@mediakinderopvang.nl
Studio Kakelbont: oc-studio@mediakinderopvang.nl

Op verzoek van de kinderopvang of op eigen initiatief brengen zij advies uit over de volgende onderwerpen:

  • de organisatie van de kinderopvang, bijvoorbeeld met betrekking tot het personeel, het pedagogisch beleid en het bieden van verantwoorde kinderopvang;
  • voeding, opvoeding, veiligheid en gezondheid;
  • openingstijden;
  • spel- en ontwikkelingsactiviteiten;
  • regeling inzake de behandeling van klachten;
  • wijzigingen van de prijs van kinderopvang.