Inschrijven

Rondleiding

Vacatures

Referenties

Aardig, zo professioneel, zo geduldig en zo lief voor de kinderen

Rated 5 out of 5
14 april 2022

Wij zijn werkelijk enorm tevreden over de opvang bij Studio Kakelbont. De ruimte is in alle opzichten top: ruim, licht, schoon, maar wat wij nog belangrijker vinden, zijn de leidsters. Die zijn zo aardig, zo professioneel, zo geduldig en zo lief voor de kinderen, je kunt het in onze ogen moeilijk beter treffen dan hier!

Onze dochter gaat dan ook altijd met plezier naar “de Studio”.

In één woord super!

Karel

Goed en stabiel kinderdagverblijf

Rated 5 out of 5
14 april 2022

Niets is moeilijker dan het vinden van een goed en stabiel kinderdagverblijf. Wij hebben m gevonden! Studio Kakelbont, gelegen op het Mediapark. En dat alleen al is al leuk; met aan de overkant Omroep Max, hahaha.

Belangrijker is dat Tom het enorm naar zijn zin heeft op Kakelbont. De leidsters zijn zo betrokken en professioneel. Omdat het een nieuw gebouw is, is het super schoon, licht en praktisch ingericht. Met een schitterende omheinde buitenspeelplaats met goed speelmateriaal.

Jorine

Zeer ruim en schoon kinderdagverblijf

Rated 5 out of 5
14 april 2022

Vanaf het eerste moment waren we om, het is een zeer ruim en schoon kinderdagverblijf. De leidsters zijn geweldig en er wordt altijd meegedacht als je een dag wil ruilen of extra wil afnemen. Men denkt dat het moeilijk bereikbaar is omdat het op het Mediapark zit maar het is juist uitstekend bereikbaar. Wij zijn zo tevreden dat wij (vanaf de andere kant van H’sum) met liefde een stukje omrijden omdat onze dochter het zo naar haar zin heeft. Kortom ga zeker even langs om te kijken als je op zoek bent naar een fijne plek voor je kind.

Leo

Natuurlijke tuin buiten

Rated 5 out of 5
14 april 2022

Media Kinderopvang werd mij aanbevolen door een vriendin die 6 verschillende opvangen af was geweest en die vooral heel enthousiast was over de natuurlijke tuin buiten, het echte buiten spelen in plaats van een vierkant plein met rubberen tegels. Ik kwam binnen en eigenlijk was ik direct betoverd door de warmte en vriendelijkheid van de leidsters. De interesse welke ze toonden in mijn dochter en de situatie waarin zij zich bevond aangezien we net terug waren verhuisd vanuit het buitenland. Dit is waarom ik voor Media Kinderopvang heb gekozen, het warme bad.

Wat ik toen nog niet wist is hoe fijn en betrokken de leidsters zijn. Dat ze mijn dochter feilloos aanvoelen en ook echt kennen en weten wanneer iets niet helemaal lekker loopt. Een extra lange knuffel, meer aandacht, een beetje afleiding of juiste een momentje voor haarzelf. Het is als alleenstaande moeder echt een mega geruststelling dat ik soms even kan sparren met andere verzorgers over mijn dochter. De vaste gezichten geven stabiliteit en rust.

Maaike

Kleinschalig en persoonlijk opvang

Rated 5 out of 5
14 april 2022

Wij zochten een kleinschalig en persoonlijk opvang toen ik zwanger was van onze dochter. Na wat zoeken kwamen we bij Media Kinderopvang, locatie Villa Kakelbont uit en snel na de kennismaking en rondleiding hebben we haar ingeschreven. Hier hebben we echt geen spijt van! De leidsters zijn warm en vriendelijk, communicatie verloopt super goed, en het allerbelangrijkste: onze dochter voelt zicht thuis en heeft het echt naar haar zin bij Villa Kakelbont!

Chloe